top of page
Image by Devin Avery

JEUGDGROEPEN

Binnen onze gemeente hebben we twee jeugdgroepen die ingedeeld zijn per leeftijd. De jonge tieners is voor de leeftijd 11 tot 14 jaar. De Youth Alpha groep is voor jongeren van 15 tot 19 jaar. Op die manier is er geen groot leeftijdsverschil tussen de jongeren. We willen dat de jongeren zich vrij voelen om de vragen de stellen die zij hebben. Hoe moet je bidden? En wie is de Heilige Geest? In de jeugdgroepen proberen we hen zo goed mogelijk te helpen met hun vragen. Maar het is natuurlijk ook een plek voor veel lol!

Op deze pagina leggen we je graag uit welke jeugdgroepen wij hebben en met wie je contact op kan nemen als je geïnteresseerd bent. Je hoeft geen lid te zijn van de gemeente om naar een van de jeugdavonden te gaan. Iedereen is vrij om gelovigen en niet-gelovigen mee te nemen. 

Interesse in een jeugdgroep? Neem contact op met de contactpersoon. Kijk in de agenda voor de meest recente data. Zien we je snel?

"Mooie groep jongelui die eerlijk en open zijn."

- Martine van den Broeke

OVERZICHT JEUGDGROEPEN
jeugd-1.jpg
JONGE TIENERS

De jeugdgroep van Kom en Zie is een groep voor jongeren, van de leeftijd 11 tot en met 14 jaar. De groep komt bij elkaar om plezier te maken, van elkaar te leren en samen te leren om een relatie met God te hebben. De groep is toegankelijk voor iedereen. Ook voor vrienden en familie die niet naar de kerk gaan.

De groep wordt geleidt door drie echtparen die om de beurt de avond leiden en een avond voorbereiden.

Gespreksleiders:

 

Wanneer:

 

Plaats:

Contactpersoon:

Froukje & Norbert

Martine & Christiaan

Om de twee weken op zaterdagavond 19:00 - 21:00 uur

Kom en Zie Capelle

Christiaan van den Broeke

christiaanvandenbroeke@gmail.com

YOUTH ALPHA
groepen-youth alpha.jpg

Zit jij soms ook met vragen? Vragen over wie Jezus nou eigenlijk is, wie is de Heilige Geest en hoe je moet bidden? Youth Alpha is een klein groepje voor de leeftijd 15 tot 19 jaar. Een fijne groep om God en elkaar beter te leren kennen. Iedereen is welkom om vrienden die gelovig of niet-gelovig zijn mee te nemen. 

bottom of page