top of page
aaron-burden-60068.jpg

KINDEREN

Kinderwerk is een belangrijk onderdeel binnen onze gemeente. Jezus roept ons om te worden als kinderen. Hij zag de potentie van het geloof bij kinderen. Elke zondag worden er kinderdiensten gehouden. De zondagsschool is voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Tijdens de dienst kunnen baby's en peuters tot 3 jaar bij de crèche gebracht worden. 

Heb jij interesse om vrijwilliger te zijn bij een van de kinderdiensten? Vul het contactformulier in of spreek een van de kinderdienst leiders op zondag aan.

"Het doel van de zondagsschool is om kinderen te laten weten dat God heel veel van hen houdt en dat Jezus Zijn leven voor hen heeft gegeven."

OVERZICHT KINDERDIENSTEN
marisa-howenstine-Cq9slNxV8YU-unsplash.j
CRÈCHE

De crèche van Kom en Zie is een veilige en gezellige ruimte waar kinderen van 0 tot 4 jaar terecht kunnen tijdens de dienst om te spelen, gezellig met elkaar te eten en te drinken of te slapen als dat nodig is. De crèche wordt geleid door ouders, andere enthousiaste volwassenen en tieners die het leuk vinden om te helpen.

 

De crèche begint al om 11:00 uur. Ook is er de mogelijkheid de kinderen na de zangdienst te brengen. Zo kunnen ouders onbezorgd de dienst bijwonen.  

Hulp:

 

Wanneer:

 

Plaats:

Contactpersoon:

Ouders, enthousiaste volwassenen en

tieners

Zondag vanaf 11:00 uur tot eind van de dienst

 

Crèche ruimte naast de zondagsschool

Eva Verduijn

verduijn.eva81@gmail.com

ZONDAGSSCHOOL

Wanneer:

Plaats:

Elke zondag na de zangdienst

Zondagsschool ruimte op de eerste verdieping

De zondagsschool is er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. De kinderen beginnen met de ouders in de kerkzaal en worden na de zangdienst vaak na voren gevraagd om een liedje te zingen. Daarna gaan ze naar de kleine groep achter de begeleiders aan. Daar blijven ze tot einde dienst. Iedere zondag wordt er een les gegeven door de vrijwiligers. Er wordt gezongen, een bijbelverhaal vertelt en er worden leuke knutselwerkjes gemaakt.

sigmund-OV44gxH71DU-unsplash.jpg
bottom of page